Servicii

CE FACEM

Proiectele pot fi personalizate conform cerintelor dumneavoastra.
*Preturile sunt orientative si pot suferi modificari.

Ansambluri porti

Portile sunt locul de acces catre caminul dumneavoastra, sunt cartea de vizita a locuintei, si totodata, sunt ceea ce noi stim sa construim la standarde inalte. Dumneavoastra veniti cu ideea, o dezvoltam impreuna ,iar echipa noastra de specialisti va face ca aceasta sa devina realitate. Materialele folosite in executia portilor sunt de cea mai buna calitate si intotdeauna calibrate ca grosimi dimensiunilor existente. Fie ca doriti sistem de porti batante, prin translatie sau autoportante in consola, fie sisteme de automatizare si control acces prin telecomanda sau aplicatie mobila, noi va oferim solutia optima.

DE LA

RON 315
/mp

Garduri

Gama de garduri metalice pe care o putem realiza este foarte variata. Principalii factori pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand vrei sa iti construiesti un gard sunt:
Aspectul gardului. Gardul va capata o valoare in functie de materialele folosite si de modul in care acestea sunt combinate, dar si in functie de costul lor.
Securitatea gardului. Pe langa aspectul estetic, un gard trebuie sa fie si rezistent la efractie. Securitatea este data de calitatea materialelor folosite.
Rezistenta gardului. Unele materiale rezista mai mult, altele mai putin. Echipa noastra poate sa proiecteze si sa confectioneze modelul de gard care sa corespunda perfect cerintelor dumneavoastra. Trebuie sa tineti cont de faptul ca durabilitatea acestuia va fi data de calitatea materialelor folosite.

DE LA

RON 315
/mp

Panouri decorative

Panourile decorative sunt elemente decorative-artistice care pot fi utilizate pentru a decora o varietate de spatii, cum ar fi camerele, holurile si livingurile. Acestea pot fi realizate din tabla traforata si vopsite in orice culoare preferata din catalogul RAL. Panourile decorative aduc in interior culoare, textura și personalitate. In prezent, detinem doua ateliere de productie echipate cu utilaje de debitare cu plasma, sudura MIG-MAG si vopsitorie cu pulbere in camp electrostatic si polimerizare in cuptor.

DE LA

RON 315
/mp

Balustrade

Schimbam balustrade si punem balustrade scari interioare si balcoane. Realizam modele de balustrade din tabla traforata la comanda, personalizate in functie de design-ul dorit, modele cu mana curenta metalica sau din lemn de esenta tare, cum ar fi fag sau stejar, lacuite sau vopsite. Alcrisof Line confera locuintei sau proprietatii dumneavoastra o nota eleganta, dar si de siguranta.

DE LA

RON 315
/mp

Intrebari si raspunsuri

Ne recomanda 5 ani de experienta in domeniu!

Totul a inceput cu construcția unui gard personal acum 5 ani. Am fost atat de fascinati de rezultat si, avand la dispozitie tehnologia avansata din zilele noastre, am decis sa ridicam totul la un alt nivel si iata-ne astazi oferind clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate.

Stabilim detaliile proiectului si achizitionam materialele necesare realizarii acestuia.

Toate lucrarile noastre beneficiaza de garantie.

Se ofera contract si factura. Plata poate fi efectuata integral sau printr-un sistem de rate direct catre noi.

Colaboram cu parteneri de incredere!

Pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri, ALCRISOF LINE colaboreaza cu parteneri de incredere. Portofoliul de produse comercializate cuprinde profile laminate, elemente si profile din fier forjat, accesorii, automatizari, lucrari din fier forjat si utilaje pentru prelucrarea fierului.

Poza partener
Poza partener
Poza partener
Poza partener
Poza partener
Poza partener

Alcrisof Line realizeaza confectii metalice folosind utilaje de ultima generatie.

Contact

Raspundem in cel mai scurt timp!

Luni - Sambata : 10:00 — 20:00

© 2023 Alcrisof Line – Toate drepturile rezervate. Web design by Doiz Vision Digital Agency