Despre noi

Proiectul tau conteaza!

ALCRISOF LINE

Cine suntem

Totul a inceput cu construcția unui gard personal acum 5 ani. Am fost atat de fascinati de rezultat si, avand la dispozitie tehnologia avansata din zilele noastre, am decis sa ridicam totul la un alt nivel si iata-ne astazi oferind clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate. In prezent, detinem doua ateliere de productie echipate cu utilaje de debitare cu plasma, sudura MIG-MAG si vopsitorie cu pulbere in camp electrostatic si polimerizare in cuptor. Pentru ca ne dorim sa excelam in tot ceea ce realizam si sa oferim clientilor nostri produse cu un finisaj fin, ingrijit si elegant, folosim utilaje de ultima generatie: laser pentru debitare cu fibra, abkant CNC si sudura laser. Oferim si servicii de debitare si sudura pentru produse de serie.

De asemenea, oferim si solutii complete de sisteme de automatizare pentru toate proiectele realizate de noi. Acestea pot fi complet controlate prin sisteme de control acces prin telecomanda sau aplicatie mobila.

Colaboram cu parteneri de incredere!

Pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri, ALCRISOF LINE colaboreaza cu parteneri de incredere. Portofoliul de produse comercializate cuprinde profile laminate, elemente si profile din fier forjat, accesorii, automatizari, lucrari din fier forjat si utilaje pentru prelucrarea fierului.

Poza partener
Poza partener
Poza partener
Poza partener
Poza partener
Poza partener

Alcrisof Line realizeaza confectii metalice folosind utilaje de ultima generatie.

Contact

Raspundem in cel mai scurt timp!

Luni - Sambata : 10:00 — 20:00

© 2023 Alcrisof Line – Toate drepturile rezervate. Web design by Doiz Vision Digital Agency